Apple va folosi MacBook-uri reproiectate pentru a stimula adoptarea tehnologiei mini LED pe piață

Conform celei mai recente informații oferite de Ming-Chi Kuo, Apple va încerca să orienteze industria spre a investi mai mult în panouri de afișare mini-LED nu prin iPad-uri (care sunt primele dispozitive care prezintă noul tip de afișaj), ci prin următoarele modele de MacBook de 14 și  16 inci.

În timp ce livrările de MacBook au stagnat destul de mult în ultimii ani, se așteaptă ca noile modele, programate să iasă în septembrie sau noiembrie, să crească livrările cu cel puțin 20% comparativ cu ultimele 12 luni. O parte dintre modificări includ o nouă generație de siliciu Apple (Apple M1X), eliminarea barei tactile, returnarea cablului de încărcare MagSafe și adăugarea unui port HDMI și a unui cititor de card SD. 

Apple a făcut mari eforturi de a semna parteneriate cu furnizori de mini-LED-uri, însă dacă restul industriei adoptă tehnologia, producția crescută va duce la o disponibilitate mai bună și la costuri mai mici pentru companie.Vom vedea primele MacBook Pro de 14 și 16 inci în toamna acestui an, dar se pare că Apple lucrează deja la un MacBook Air de 13 inci cu un afișaj mini-LED, care va fi oferit ca upgrade față de actualul Air (există un iPad Pro 11 cu mini-LED în lucru și pentru anul viitor). 

În ciuda denumirilor similare, panourile mini-LED sunt LCD-uri cu un număr mare de zone de estompare, micro-LED-urile sunt o îmbunătățire a OLED. Panourile micro-LED timpurii vor fi destul de scumpe, deci vor fi disponibile numai pentru o selecție limitată de produse. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>