Xiaomi pregătește relansarea modelului Mi 11 Lite 5G

Popularitatea telefoanelor producătorului chinez este tot mai mare, inclusiv în țara noastră, astfel ca Xiaomi pregătește lansarea unei versiuni mai ieftine a modelului Mi 11 Lite 5G, care va avea un chipset similar, iar pe această cale se dorește eliminarea din producție a versiunii 4G. În prezent, telefonul prezentat în luna martie a acestui an este echipat cu un chipset Snapdragon 780G, iar pe noua varianta se dorește a instala Snapdragon 778G ale cărui performanțe sunt puțin mai mici.


La capitolul dotări nu există diferența majore, acesta fiind probabil și motivul principal pentru care s-a hotărât păstrarea aceluiași nume. Telefonul va fi lansat în prima fază în India și se așteaptă ca ulterior să fie livrat și în piețele din restul lumii. Mi 11 Lite este o versiune low cost a flagship-ului Mi 11, având un design similar, însă prezintă diferențe în materie de dotări. Astfel, Mi 11 Lite are un ecran AMOLED de o calitate inferioară, nu are margini curbate, rezoluția este FHD+, iar rata de refresh este de 90 Hz.


Acumulatorul sau de 4250 mAh asigură o autonomie generoasă, iar telefonul se livrează cu un adaptor de 33W pentru o încărcare rapidă. Pe piața din Romania, acesta se poate cumpăra la prețuri începând cu 1699 lei, iar referitor la noul model nu a fost oferită încă o listă de prețuri, însă se așteaptă ca acestea să fie puțin mai mici în comparație cu versiunea actuală.

Sursă foto: acasagsm.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>