Cât credeți că sunt dispuși românii să plătească pe un smartphone?

Producătorul chinez de electronice Oppo a pătruns pe piața din țara noastră cu o gamă variată de smartphone-uri care să acopere nevoile tuturor. Recent, aceștia au realizat un studiu pentru a determina cât de mulți bani sunt dispuși să își aloce românii atunci când vor să cumpere un telefon.


Astfel, s-a determinat faptul că 31% dintre conaționali ar aloca un buget între 1.000 și 1.500 de lei pentru achiziționarea unui asemenea device. În acest interval se regăsesc diverse modele precum POCO X3 Pro, Samsung Galaxy A52, Xiaomi Redmi Note 10 Pro sau OPPO Reno 5 Lite. Totuși ofertele producătorilor de telefoane vizează device-uri mai accesibile, între 500 și 1.000 de lei. Studiul arată că 25% dintre cei care au răspuns sondajului ar plăti mai mult de 2.000 de lei pe un telefon.


La ce se uită românii atunci când cumpără un smartphone? În primul rând la performanța camerei, autonomia bateriei și opțiunea de fast charge. Mai departe contează memoria RAM și capacitatea de stocare internă. Cați dintre români se uită după brand? 38% dintre aceștia sunt de părere că renumele producătorului contează cel mai mult atunci când aleg un telefon, iar 36% se orientează după cel mai bun raport calitate preț. Alți 30% sunt dispuși să cumpere un telefon dacă știu că primesc un cadou în momentul achiziției. Studiul celor de la OPPO a fost realizat pe un eșantion de 781 de persoane, 61% dintre acestea fiind bărbați.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>