Când va avea loc următorul eveniment Samsung Unpacked

Samsung a confirmat că următorul eveniment Samsung Unpacked va avea loc pe 11 august. În ultimele luni au apărut numeroase imagini spion cu următoarele device-uri ale producătorului sud coreean și se așteaptă ca multe dintre acestea să fie prezentate în cadrul evenimentului. Totuși, președintele Samsung a oferit presei câteva indicii cu privire la dispozitivele pe care își dorește să le prezinte, de Galaxy Z Fold3 până la Galaxy Z Flip3 sau noile smartwatch-uri Galaxy Watch4 si Galaxy Watch4 Classic.


Printre atracțiile evenimentului se numără și Galaxy Buds2 care vor avea funcție de anulare a zgomotului și 3 microfoane pentru fiecare cască. Autonomia va fi de 5 ore atunci când este activată funcția de anulare a zgomotului și 8 ore fără, iar carcasa de încărcare va adăuga până la 20 de ore de autonomie. Încărcarea căștilor pentru 5 minute este suficientă pentru o autonomie de o oră.

În schimb, cei care așteptau vești cu privire la Samsung Galaxy S21 FE nu au noroc, pentru că această ediție specială a telefonului nu va fi prezentată în cadrul acestui eveniment, iar lansarea se așteaptă a avea loc la finalul lunii octombrie.

Sursă foto: tomsguide.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>