Xiaomi a programat lansarea noului Mi MIX 4 cu o zi înaintea evenimentului Samsung

În ultimii ani, producătorul chinez a reușit să atragă tot mai mulți clienți pe piața telefoanelor inteligente. Xiaomi deține o gamă variată de dispozitive calitative, la prețuri accesibile, motiv pentru care afacerea a ocupat un loc semnificativ pe piață. 

În prezent, producătorul se concentrează pe lupta cu Samsung, pregătind lansarea noului său smartphone high-end, Mi MIX 4, cu doar o zi înainte de lansarea dispozitivelor pliabile ale producătorului sud-coreean. Potrivit surselor, noul smartphone de la XIaomi va fi primul telefon al companiei care va beneficia de un ecran OLED, care ascunde în spatele său camera frontală.

Printre specificațiile tehnice mult așteptatul Mi MIX 4 este așteptat cu un chipset Snapdragon 888 și configurație cu 8 sau 12 GB RAM și 256 GB stocare, alături de un sistem de camere avansat, probabil similar cu cel de pe Xiaomi Mi 11 Ultra. Modelul va fi lansat luna aceasta, iar potrivit primelor imagini bazate pe schițele telefonului, cel mai probabil acesta va folosi și un ecran secundar pe partea din spate, informează Go4it.

Deși producătorul nu a oferit prea multe informații despre modul în care va ascunde camera în spatele ecranului, un material video distribuit pe Weibo de către Digital Chat Station dezvăluie că vom face cunoștință cu un telefon perforat parțial. Lansarea oficială a dispozitivului va avea loc în China, însă va mai dura o perioadă până când telefonul va fi lansat și pe continentul european. 

Sursă foto: gsmarena.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>