Aplicația Telegram vine cu funcții avansate pentru chat video de grup și privat

Telegram, una dintre cele mai noi aplicații în rândul tinerilor, a primit o actualizare legată de funcțiile apelurilor video. Acum, nu numai că poți crea camere de videochat cu sute de participanți, dar poți să împărtășești cu prietenii conținutul de pe ecranul telefonului tău în timp real, prin funcția de share screen. 

Deși noul serviciul Telegram permite conversații cu până la 1.000 de participanți simultan, nu toți pot avea camerele pornite. Potrivit surselor, limita camerelor video rămâne la 30, însă alte 970 de persoane pot asista la respectiva conversație. Printre funcțiile îndrăgite de utilizatori se numără și posibilitatea de a împărtăși conținutul în timp real cu persoana din apel, putând seta ca mesajele lor să dispară automat după o lună din conversații. Versiunea neactualizată a aplicației avea disponibile doar opțiunile de ștergere după o zi și după o săptămână.

Mai mult decât atât, aplicația vine și cu alte îmbunătățiri pentru funcția de editor intern, care îți permite să desenezi în jurul fotografiilor sau îți oferă posibilitatea de a reda clipuri video la viteză variabilă. În plus, dacă înainte utilizatorii de iOS puteau folosi doar camera principală, noua actualizare vine și cu posibilitatea de a folosit toate camerele telefonului pentru a realiza fotografii în aplicație. 

Sursă foto: whoshacked.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>