Google elimină numeroase aplicații din Play Store

Gigantul tehnologic va înlătura accesul conturilor inactive în Play Store, precum și numeroase aplicații care și-au pierdut din popularitate. La fel ca rivalul Play Store, Google Play Store găzduiește o colecție impresionantă de aplicații, însă o bună parte dintre acestea și-au pierdut din utilitate sau nu mai sunt compatibile cu dispozitivele de nouă generație.

Având în vedere că multe dintre aplicațiile listate au fost abandonate de către utilizatori și chiar de către proprii dezvoltatori, Google introduce noi reguli de utilizare Play Store, facilitând astfel eliminarea automată a acestora. Compania nu a anunțat când vor intra în vigoare noile modificări, însă cert este că va închide cât de curând conturile abandonate de dezvoltatori. 

Conturile de dezvoltator abandonate, fie din cauza unui abonament limitat, fie din cauza faptului că aplicațiile nu au fost utilizate o lungă perioadă de timp, riscă să fie exploatate de hackeri, cu scopul de a încărca viruși sau alte aplicații rău-intenționate, mai ales dacă opțiunea de autentificare în doi pași nu a fost bifată pentru a întări securitatea. 

Sursă foto: slashgear.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>