Căștile GravaStar Sirius Pro vin cu un accesoriu de top

Căștile GravaStar Sirius Pro vin cu un design destul de îndrăzneț care, potrivit specificațiilor tehnice, include chiar și un desfăcător pentru capace de sticle. Fiind proiectate în special pentru iubitorii de jocuri video, compania se remarcă față de restul producătorilor care încearcă să copieze brandurile de top, prin designul său industrial. 

Privind în viitor, căștile Sirius Pro par să-ți ofere experiența de care ai nevoie pentru a te desfășura cu prietenii pe platformele cu jocuri video. Carcasa este realizată din aliaj de zinc, iar portofoliul GavaStar oferă și boxe Bluetooth într-un design futurist. Mai mult decât atât, gamerii vor beneficia de o tehnologie de reducere a zgomotului ambiental, deoarece producătorul pune accentul pe bas și pe suportul formate Hi-Res, fapt pentru care, dispozitivele pot fi o achiziție înțeleaptă și pentru iubitorii de muzică.  

Căștile sunt oferite în trei culori distincte, war-damaged grey, space grey și neon green, iar materialul rezistent a fost creat special pentru a le proteja împotriva zgârieturi la un posibil contact cu suprafață rigidă. Mai mult decât atât, căștile beneficiază de rezistență peste medie la apă, iar autonomia maximă oferită atinge chiar și 24 de ore de utilizare continuă. Doritorii își pot achiziționa perechea de căști la suma de 79 de dolari, însă livrările vor fi onorate abia în luna octombrie a acestui an. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>