Cum puteți bloca alți utilizatori pe Google Drive

Google Drive este cunoscut pentru stocarea, sincronizarea și editarea fișierelor personale, însă o mare parte din adevărata putere a platformei constă în aspectele sale colaborative, mai ales dacă utilizați unele dintre ofertele plătite ale Google, cum ar fi Workplace sau G Suite Business. Politica de partajare Google Drive a fost întotdeauna destul de liberală, deoarece nu există nicio restricție sau un al doilea strat de confirmare pentru partajarea cu o altă persoană. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți o adresă validă de gmail în interfața de partajare. 

Google Drive oferă utilizatorilor posibilitatea de a bloca accesul pentru alte conturi în partajarea fișierelor cu scopul de a preveni potențialele hărțuiri și spam pe platformă. Funcția va fi lansată în următoarele două săptămâni și va împiedica, de asemenea, conturile să acceseze fișierele pe care le-ați partajat în trecut. Este de menționat faptul că va elimina toate fișierele lor anterioare din unitate, iar blocarea unui anumit cont Google pe Drive s-ar putea sfârși prin blocarea acestuia pe alte servicii Google într-un fel sau altul. 

Conform informațiilor oferite pe pagina de asistență Google, opțiunea de blocare apare dacă apăsați click dreapta pe un fișier pe care vi l-au distribuit în Drive. Există, totodată, o opțiune de a debloca conturile utilizatorilor mai târziu în cazul în care vă răzgândiți. Chiar dacă  fac parte dintr-un serviciu colaborativ, partajarea funcțiilor poate fi ușor abuzată de actorii săi, la fel ca în cazul rețelelor de socializare tradiționale. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>