BCR le oferă tinerilor din județul Alba 60 de burse la cursurile de formare în IT ‘Generația Tech’

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 17-25 de ani din județul Alba pot participa la cursurile de formare în competențe digitale și dezvoltare web pentru începători sau avansați din cadrul programului național Generația Tech, în mod gratuit, derulat de Digital Nation. BCR a oferit 60 de burse de formare și specializare în Digital, tinerilor din județul Alba ca începător sau intermediar. În schimb, aceștia trebuie să aibă cunoștințe minime de limba engleză, să poată susține un ritm intens de studiu timp de 4 luni și, cel mai important, să-și dorească o carieră în domeniul tech.

Programul de studiu va începe la data de 15 septembrie 2021, iar tinerii care își doresc să se specializeze în acest domeniu se pot înscrie pentru unul dintre cele 60 de locuri disponibile  până pe 12 septembrie, la adresa GeneratiaTech.ro/ALBA. Structura programului „Generația Tech” a fost gândit astfel încât să le ofere participanților un cadru de învățare prin care să-i motiveze să-și atingă obiectivele de a profesa pe piața muncii digitală.

După finalizarea programului, fiecare participant va deține un portofoliu de proiecte pe care îl va putea folosi la angajarea în domeniul studiat. Mai mult decât atât, participanții vor avea acces gratuit la diferite atelierele de angajabilitate, unde consultanții de carieră îi vor ajuta pe absolvenți să se pregătească pentru interviurile de angajare sau pentru internshipuri digitale pe plan local.

Organizația Digital Nation are o experiență de 7 ani în digitalizarea forței de muncă românești. În curând, peste 1.000 de noi burse vor fi disponibile și pentru locuitorii altor localități, cu sprijin de la partenerii publici și privați ai organizației. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>