Apple vrea să introducă Face ID și pe pe noile modele iPad, MacBook, iMac

Sistemul de recunoaștere facială Face ID de la Apple a devenit tot mai popular printre ultimele modele de iPhone oferite de gigantul american. Potrivit noilor informații publicate de Bloomberg, se pare că utilizatorii Apple se vor bucura de sistemul Face ID pe majoritatea viitoarelor modele, indiferent că vorbim despre iPad, MacBook, iMac. Mai mult decât atât, ne putem aștepta ca noile iPhone 14 sau 15 Pro să vină cu un nou design care să ascundă sistemul sub ecran. 

Compania americană vrea să integreze Face ID pe toate dispozitivele sale, inclusiv pe iPhone-urile de ultimă generație apărute, cum ar fi modelul SE și iPad Air. Apple este de părere că sistemul Touch ID rămâne o parte importantă a portofoliului de produse Apple, în special pentru modelele de nivel inferior, datorită faptului că este o „alternativă mai ieftină” la Face ID, continuând să ofere securitate utilizatorilor. 


Mark Gurman, unul dintre jurnaliștii de la Bloomberg care urmărește îndeaproape acțiunile companiei Apple a dezvăluit noi informații, potrivit cărora noua tehnologie dezvoltată de Apple funcționează bine, atât timp cât fața nu e acoperită cu o mască. În ceea ce privește primul model de iPhone care va beneficia de noul design care va ascunde sistemul Face ID, analistul Apple, Ming-Chi Kuo, crede că un astfel de dispozitiv ar putea debuta încă din 2023. Totodată, compania continuă să dezvolte un înlocuitor pentru iMac-ul de 27 de inci, care poate avea un ecran mai mare și un cip “M2X” mai puternic.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>