Samsung Galaxy Z Flip3 va primi o ediție limitată „Thom Browne”

Anul trecut, stocul ediției Galaxy Z Flip Thom Browne s-a epuizat rapid, însă ediția Z Fold2 Thom Browne s-a dovedit și ea destul de populară, cele două modele fiind la mare căutare. La vremea respectivă, Samsung a produs doar 5.000 de unități pentru Coreea de Sud, dar a primit în jur de 230.000 de cereri de la persoane care doresc să intre în posesia unui Z Fold2 personalizat.

Astfel, gigantul tehnologic a anunțat că va scoate o nouă ediție limitată Samsung Galaxy Z Flip3 Thom Browne anul acesta, potrivit LetsGoDigital. Modelele Thom Browne vin într-un design de vopsea gri mat cu banda comercială în trei culori. Se pare că anul acesta, afișajul extern va fi mai mare și acoperit cu sticlă neagră, ceea ce creează un design în două tonuri. Deși au existat câteva așteptări ca afișajul extern să aibă funcționalitatea Always On, ediția de anul acesta nu va beneficia de această caracteristică, conform ultimului zvon. 

Unele specificații suplimentare includ un chipset Snapdragon 870, 8 GB RAM și 256 GB stocare, One UI 3.1 cu suport DeX, baterie de 3.273 mAh și 15W cu fir plus 9W wireless încărcare. În ceea ce privește camerele, se pare că setarea de 12 + 12 MP cu un obiectiv larg și un ultra larg va fi păstrată pe spate, la fel ca obiectivul de selfie de 10 MP. 

Edițiile Thom Browne sunt incluse cu un ceas inteligent și căști personalizate, iar potrivit dispozitivelor de anul acesta, cel mai probabil este vorba de un Galaxy Watch4 sau Watch4 Classic și căștile Galaxy Buds2. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>