Elon Musk lansează conceptul „Tesla într-un tunel”

Boring, compania de tuneluri a lui Elon Musk, a lansat un sistem de transport subteran către Fort Lauderdale, Florida, a spus primarul orașului într-un mesaj pe Twitter. Potrivit unui articol publicat în The Verge, afacerea „Tesla într-un tunel” al lui Musk nu este o afacere încheiată, dar primarul Fort Lauderdale, Dean Trantalis, a numit-o „o abordare inovatoare și fără precedent pentru congestia traficului și nevoile de tranzit”. Trantalis a explicat că proiectul, care va purta denumirea „Las Ollas Loop”, va lega centrul orașului Fort Lauderdale de plajă. 

Compania a săpat doar trei tuneluri dintre care unul de testare în Los Angeles și două de 1,28 kilometri sub Centrul de Convenții Las Vegas. Ideea timpurie a lui Musk despre un sistem subteran de tranzit pentru vehiculele electrice autonome de înaltă frecvență capabile să transporte zeci de oameni a fost abandonată în favoarea unui sistem care poate găzdui numai modele Tesla individuale.

Pe lângă Fort Lauderdale, compania a propus construirea unui sistem subteran de 30 de milioane de dolari în Miami. Proiectele anterioare, cum ar fi tunelul propus de 56 de kilometri în Washington și cel din Chicago, par a fi anulate. 

Mai multe detalii despre propunerea Fort Lauderdale, cum ar fi lungimea tunelului și costul total, sunt încă necunoscute, având în vedere că legea statului interzice eliberarea specificului planului până la încheierea procesului competitiv. Comisia orașului este programată să voteze dacă va accepta propunerea pe 2 iulie, timp în care alte firme pot prezenta idei concurente.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>