Au apărut imagini cu noul Samsung Galaxy Watch4 Classic

Săptămâna trecută au apărut o serie de clipuri cu noul Galaxy Z Flip3 din toate unghiurile, însă acum este timpul ca viitoarea generație Galaxy Watch4 Classic să facă vâlvă pe rețelele de socializare. Anterior, am văzut randări statice cu noul smartwatch, însă videoclipul ajută la evidențierea modificărilor de design din Watch3. 

Galaxy Watch4 Classic vine cu ramă hardware rotativă, în timp ce modelul Vanilla va avea doar o ramă virtuală pe ecranul tactil. După aspectul său, acesta din urmă va fi noul „Active”. În comparație cu Watch3, noul model va avea laturi pătrate, iar banda pentru încheietura mâinii a fost reproiectată pentru a umple toate golurile. 

Se așteaptă trei culori: alb, argintiu și negru. Primele două au o carcasă cu o culoare metalică naturală, în timp ce modelul în finisaj negru are o carcasă vopsită de o nuanță mai închisă. La o primă vedere se poate observa senzorul optic în partea de jos a ceasului, care va măsura pulsul și saturația sângelui-oxigen SpO2. În plus, anul acesta Samsung va introduce un monitor de compoziție corporală, alături de un senzor de analiză a impedanței bio-electrice. 

Samsung Galaxy Watch4 și Watch4 Classic vor fi dezvăluite pe 11 august alături de modele pliabilele de ultimă generație Galaxy Z Fold3, Z Flip3 și noile căști TWS Galaxy Buds2. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>