Noile dispozitive Apple AirPods Pro 2 nu vor apărea anul acesta

Apple a lansat dispozitivele AirPods Pro în 2019, dar se pare că un succesor nu va veni mai devreme de 2022, susține analistul Ming-Chi Kuo. Într-o notă pentru investitori, acesta a declarat că cererea pentru căștile TWS în 2021 este mai mică decât se aștepta, iar Apple a trebuit să își revizuiască prognoza de vânzări la 70-75 milioane de unități de la 75-85 milioane.

Bloomberg a raportat luna trecută că a doua generație Apple ‌AirPods Pro‌ va include „senzori de mișcare actualizați, cu accent pe urmărirea mișcărilor de fitness”. Apple explorează posibilitatea de a utiliza un design similar cu Beats Studio Buds lansat recent pentru noul „AirPods Pro”, care ar elimina tulpina.  

După cum s-a anunțat deja, noul Apple AirPods 3 va avea o tijă mai scurtă, o nouă carcasă de încărcare și suport pentru Audio spațial. Între timp, AirPods Max pentru urechi nu primesc o nouă variantă, dar culorile noi nu sunt în afara ecuației.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>