WhatsApp testează View Once, o versiune mai restricționată a mesajelor care dispar

WhatsApp a introdus în noiembrie 2020 o nouă funcție care vă permite să trimiteți texte, imagini și alte suporturi media care vor fi șterse automat după 7 zile. În prezent, aplicația IM testează o nouă funcție numită View Once, în care destinatarul poate vizualiza fotografia sau videoclipul o singură dată înainte de a dispărea complet.

Acest tip de mesaje nu primesc previzualizări în căsuța de notificare sau pe ecranul de blocare. De asemenea, mesajele pot fi trimise atât în chaturile individuale, cât și în cele de grup. În mod curios, View Once funcționează chiar dacă aplicația destinatarului nu o acceptă încă – mesajul va dispărea după prima vizionare. 

Este ideal, deoarece în prezent doar versiunea beta a aplicației Android (2.21.14.3) acceptă trimiterea unor astfel de mesaje. Rețineți că WhatsApp nu protejează împotriva capturilor de ecran sau a înregistrării ecranului, care pot păstra mesajele View Once. Totodată, aplicația nici nu avertizează în cazul în care destinatarul a capturat mesajul. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>