Elon Musk prevede peste 500.000 de utilizatori Starlink în anul următor

Rețeaua de internet prin sateliții Starlink ar trebui să aibă aproximativ 500.000 de utilizatori în următoarele 12 luni, a declarat Elon Musk în cadrul conferinței Mobile World Congress (MWC) care a avut loc săptămâna aceasta. Obiectivul principal al companiei este să transmită internetul în bandă largă către cea mai mare parte a planetei până în luna august a acestui an. 

Rețeaua de internet a lansat peste 1.700 de sateliți pe orbita joasă a Pământului începând cu 2018 și a depășit recent un punct de referință „semnificativ strategic” de 69.420 de utilizatori activi, a declarat Musk pentru MWC. Acesta a mai adăugat faptul că Starlink funcționează deja în 12 țări și este într-o continuă expansiune.. „Suntem pe punctul de a avea câteva sute de mii de utilizatori, posibil peste 500.000 de utilizatori în termen de 12 luni”, a declarat Musk. 

Este un obiectiv ambițios pentru Starlink, având în vedere că serviciul de internet va fi vândut direct consumatorilor din diferite zone rurale ale lumii și guvernelor care caută conexiuni de internet militare mai bune. SpaceX promite viteze de descărcare de 100 Mbps și 20 Mbps. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>