Apple crește comenzile de componente 5G pentru gama iPhone 13

Potrivit Gsmarena, Apple a crescut numărul furnizorilor săi de hardware legat de 5G și asta pentru că se așteaptă să producă mai multe telefoane compatibile mmWave extins pentru a facilita folosirea rețelelor în mai multe țări.

Modelele iPhone 13 vor veni cu suport extins pentru 5G având în vedere că și rețelele de telefonie mobilă de acest gen s-au extins rapid în multe zone de pe glob. Astfel, compania americană consideră că este momentul ca în toamna să aducă aceasta tehnologie pentru mai mulți clienți.

Apple ar putea aduce suportul 5G și pe teritoriul României, deși implementarea 5G pare să stea în loc. Atât cei de la Orange, cât și cei de la Vodafone au investit în ultimele luni în extinderea rețelei, dar într-o masura mai mica, în timp ce DIGI Mobil le-a oprit de peste un an de zile.

Familia iPhone 12 este prima gamă care acceptă conectivitatea 5G, însă suportul mmWave este limitat deocamdată doar la SUA, americanii căutând deja să extindă lista de furnizori de antene mmWave pentru telefoane, în așa fel încât să poată acoperi producția tuturor modelelor din toamnă. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>