Xiaomi lucrează la un telefon cu o cameră de 192MP

Samsung lucrează la un senzor de 200MP și există o mare probabilitate ca Xiaomi să fie primul care îl folosește. Nu se știau prea multe despre niciunul dintre acestea, dar acum filtrul Digital Chat Station oferă mai multe detalii despre senzor și despre telefonul în sine. 

Senzorul va avea o rezoluție de 192MP și va accepta bin-ul de 16-în-1 pixeli, care funcționează la o rezoluție de ieșire exactă de 12MP. De asemenea, ar trebui să ofere zoom digital de înaltă calitate de la 1x la 4x. Toate acestea vor necesita multă putere, care va fi furnizată de SM8450, succesorul Snapdragon 888. În plus, presa internațională a oferit un detaliu suplimentar despre noul telefon – ecranul său va avea laturi destul de curbate și o singură gaură de perforare. 

Până în prezent, nu se cunoaște nici măcar cărei serii Xiaomi îi va aparține telefonul. Primul telefon de 108 MP a fost experimentul Mi Mix Alpha, care a fost urmat pe piața de masă  de modelul Mi CC9 Pro, care s-a lansat ca Mi Note 10 (Pro) la nivel global. 

Un lucru este clar însă, acest telefon nu va ieși pe piață anul acesta, dar există posibilitatea să vedem o dezvăluire la sfârșitul lunii decembrie, urmată de vânzări abia la începutul anului viitor. Momentul lansării va fi probabil dictat de disponibilitatea chipset-ului.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>