Seria iPhone 13 Pro va avea o cameră ultra-largă optimizată

Deși nu vor există modificări majore ale specificațiilor camerei pentru seria iPhone 13 în comparație cu iPhone 12, se pare că producătorul va introduce o serie de posibile modificări. Totodată, se pare că obiectivul cu unghi ultra-larg ar putea aduce cel puțin două îmbunătățiri.

Ming-Chi Kuo, un analist cu o experiență vastă în domeniul inteligenței Apple, susține într-o notă de cercetare că iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max vor avea o camera ultra-largă cu focalizarea automată inclusă. Focalizarea automată este mai bună, deoarece obiectivul poate fi reglat, rezultând imagini mai clare în toate scenariile. În focalizare fixă, obiectul trebuie să fie la distanța perfectă, în caz contrar, telefonul nu reușește adesea să producă o fotografia dorită. 

Analistul susține, de asemenea, că cele două modele vor fi oferite cu un obiectiv cu unghi ultra-larg cu șase elemente, față de modelele cu cinci elemente din gama iPhone 12. Aceasta este o schimbare care ar putea duce la o calitate mai bună a imaginii. Kuo este de părere că doar modelele iPhone 13 Pro vor primi aceste upgrade-uri, însă cert este că viitoarele iPhone 14 vor avea aceste îmbunătățiri incluse ca standard.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>