Samsung Galaxy S21 FE vine cu încărcare rapidă de 45W

Producătorul sud-coreean se pregătește pentru lansarea oficială a noului Samsung Galaxy S21 FE care va avea loc în următoarele luni. Telefonul trebuia să fie lansat inițial în august, luând în considerare debutul lui S20 FE de anul trecut, însă criza de semiconductori a dus la o amânare de câteva luni. 

S21 FE ocupă locul trei din gama Samsung, imediat după S20 Fan Edition și după Galaxy Note FE, cunoscut și sub numele de Note 7 relansat după ce au fost rezolvate problemele bateriilor explozive.

Galaxy S21 FE a fost văzut anterior pe Geekbench cu 8 GB RAM și alimentat de chipsetul Snapdragon 888, iar imaginile prezentate anterior au arătat că telefonul va ajunge în diferite opțiuni de culoare și va avea un spate din plastic turnat, deși păstrează încă designul insulei camerei din seria Galaxy S21, însă cu o configurare triplă. 

Zvonurile de până acum sugerau că noul model va beneficia de încărcare rapidă la 25W, mai rapidă decât cea de 15W, oferită de modelul anterior, Galaxy S20 FE. Totuși, odată cu certificarea telefonului de către Comisia Federală de Comunicații (FCC) din Statele Unite, descoperim că Samsung are o surpriză pentru clienții care vor cumpăra un S21 FE. Este vorba de încărcarea rapidă la 45W, întâlnită până acum doar pentru telefoanele Note și cele din seria Ultra. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>