Nikon anunță camera foto Z mirrorless cu design retro

SKIN, unicul importator Nikon în România, a anunțat lansarea aparatului foto mirrorless Z fc de la Nikon, în format DX, primul dispozitiv din din seria Z care adoptă un design retro, în timp ce oferă funcții avansate. 

Designul camerei este inspirat de vechea cameră video Nikon FM2, care a fost lansată în anii 1980, însă componentele interne se bazează pe gama medie Z50 a companiei. Nikon lansează două noi obiective care completeaza stilul retro; NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR ediția Silver și NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE. 

Corpul aparatului este realizat în mare parte din plastic, dar are inserții din piele în partea din față și în partea superioară, precum și cadrane din aluminiu, care oferă un farmec inedit camerei, control manual asupra unor lucruri precum ISO, viteza obturatorului și compensarea expunerii. 

Există chiar și un mic afișaj digital în partea de sus pentru a vă arăta diafragma curentă. Comutatoarele glisante au fost integrate în cadrane pentru comutatorul de mod, comutatorul video/foto și pornirea/oprirea. Un buton video dedicat se află lângă partea superioară a declanșatorului mecanic. 

Nikon Z fc va fi disponibil la sfârșitul lunii iulie în negru și argintiu la un preț exclusiv de 960 USD și cu noul obiectiv argintiu NIKKOR Z DX 16-50mm f/3,5-6,3 VR pentru 1.100 USD.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>