OnePlus Nord 2 5G ar putea fi primul telefon al brandului cu procesor MediaTek

Compania a lansat recent modelul Nord CE, o versiune de smartphone de buget care oferă majoritatea capabilităților necesare pentru o experiență de utilizare de calitate, dar un adevărat model Nord 2, care să înlocuiască vechiul model din 2020 nu și-a făcut încă apariția, relatează Go4it. 

Se pare însă că acesta nu este foarte departe, întrucât o listare pentru un model OnePlus Nord 2 5G a apărut pe site-ul AI Benchmark, dezvăluind și chipset-ul pe care acest model îl va folosi. Se pare că acesta va fi primul telefon OnePlus echipat cu un chipset MediaTek. 

Conform listării de pe AI Benchmark, OnePlus Nord 2 5G va folosi un chipset MediaTek Dimensity 1200 din oferta producătorului taiwanez. De asemenea, a telefonul va beneficia de 8 GB memorie RAM, suficientă pentru utilizarea de zi cu zi. Cel mai interesant este însă faptul că în aplicații AI, acest procesor reușește să depășească modele de top ale altor companii.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>