Apple explorează posibilitatea unor modele iPad Pro mai mari, de 14 și de 16 inci

Raportul financiar Apple pentru al doilea trimestru din acest an a arătat că veniturile generate de vânzările de Mac și iPad au crescut semnificativ comparativ cu anul trecut. Mc-urile au înregistrat până la 9,10 miliarde de dolari (+ 70,1% anual), în timp ce modelele iPad au fost în urmă cu aproape 7,8 miliarde de dolari (+ 78,9%) . 

Prin urmare, compania trebuie să se gândească la modalități de a menține această creștere și o opțiune ar putea fi iPad-urile de dimensiuni gigant. Potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg, inginerii și designerii de la Apple explorează posibilitățile iPad-urilor mai mari. Cu toate acestea, va fi un vis îndelungat, deoarece acestea nu vor ajunge mai devreme de câțiva ani. 

În prezent, preocuparea imediată a celor de la Apple este de a finaliza actualizările seriei iPad Pro pentru 2022, odată ce lanțul de aprovizionare se pune pe picioare. Giantul tehnologic ar putea începe să se gândească la creșterea capacităților și pentru iPad-uri mai mari. Companiile construiesc prototipuri pentru a explora diferite posibilități, doar unele dintre ele sunt considerate suficient de bune pentru a deveni produse reale.

Articolul precedent

OnePlus Nord 2 5G ar putea fi primul telefon al brandului cu procesor MediaTek

Huawei va furniza actualizări pentru toate telefoanele Honor lansate înainte de 1 aprilie

Articolul urmator