Yoto Player – platforma perfectă pentru copilul tău

Cu Yoto Player, copiii pot descoperi cu ușurință povești, muzică, activități creative, radio, podcast-uri și multe altele. Mai mult decât atât, platforma le poate citi acum povești la culcare celor mici pe baza filmelor de la Disney și Pixar. Copiii se pot bucura de povești din cărți precum Lion King, Bambi, Cartea Junglei, Finding Nemo, Toy Story 3 și The Incredibles.

Deși platforma este potrivită pentru orice copil cu vârsta de peste trei ani, biblioteca cuprinde numeroase oferte de conținut Disney adresate chiar și nou-născuților. De asemenea, nu există limite în ceea ce privește conținutul versatil. Părinții pot alege dintr-o multitudine de povești înregistrate cu propria voce acasă, până la playlist-uri muzicale din propria colecție MP3 și orice piesă audio din aplicația Yoto. Poveștile sale de cinci minute prezintă aventuri cu unele dintre cele mai populare personaje Disney.

În epoca digitalizării, provocările părinților moderni devin tot mai mari, iar copiii devin tot mai greu de mulțumit. Pe fondul efectelor negative rezultate de pe urma excesului de timp petrecut în fața ecranului a celor mici, părinții sunt nevoiți să se orienteze spre alte dispozitive mai puțin nocive care să nu afecteze calitatea somnului și dezvoltarea creierului în cazul celor mici. În acest sens, un dispozitiv audio conectat, fără ecran, pare cea mai bună metodă de divertisment pentru cei mici. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>