Youtube lansează o nouă funcție pentru utilizatorii de iOS

Aplicația YouTube de pe versiunile iOS va primi asistență de imagine, permițând tuturor utilizatorilor să vizioneze videoclipuri în timp ce fac alte lucruri pe iPhone-urile și iPad-urile lor. Un purtător de cuvânt al gigantului de streaming a declarat pentru The Verge că, în prezent, funcția va fi lansată exclusiv pentru abonații Premium și că o versiune pentru toți utilizatorii iOS este în curs de desfășurare în SUA. 

Picture in Picture (PiP) este îmbunătățirea majoră adusă de YouTube utilizatorilor de iPhone. Abonați la serviciul YouTube Premium vor avea acces la noua funcție, iar reprezentanții YouTube au afirmat că intenționează să activeze PiP pentru toți utilizatorii iOS din SUA.

Apple a adus PiP pe iPhone anul trecut ca parte a iOS 14, însă multe aplicații de streaming video acceptă deja această funcție, inclusiv Netflix, Twitch, Amazon Prime Video, Disney + și Apple TV. Chiar dacă a susținut PiP pe Android din 2018, YouTube a fost un obstacol notabil pe iOS până la schimbarea opiniei sale, ceea ce a fost raportat pentru prima dată de MacRumors.

Utilizatorii iOS, cu sau fără abonament YouTube Premium, vor avea în curând acces la noua funcție, folosind aplicația YouTube, așa cum au utilizatorii Android de ani de zile. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>