PlayStation 5 disponibil din nou în magazinele Sony

La mai bine de șase luni de la debutul său inițial, PlayStation 5 rămâne la fel de evaziv ca oricând. Dacă te numeri printre pasionații de jocuri video, Sony își pune la dispoziție posibilitatea de a testa noile funcții ale consolei, chiar înainte de a ajunge în magazine din întreaga lume.

Sony lucrează la o actualizare de proporții mari, care urmează să fie lansată la sfârșitul lui 2021, astfel că gigantul tehnologic caută utilizatori pentru a încerce noile funcții. Trierea utilizatorilor care vor lua parte la procesul de testare se face pe baza condiției de vârstă, aceasta fiind de minim 18 ani. 

Cei care au trecut de prima selecție și au fost ales pentru participare, vor primi un e-mail cu informațiile necesare despre modul de descărcare al firmware-ului beta. Totodată, participanții vor fi adăugați în mod automat în grupul de viitori potențiali participanți ai versiunilor beta. În acest caz, înregistrarea nu va mai fi necesară. Pentru început, doar utilizatorii din SUA, Marea Britanie, Canada, Japonia, Germania și Franța se pot înscrie la testarea celei mai căutate console de jocuri din lume. 

Consola standard are o unitate de disc Blu-ray UHD, ceea ce înseamnă că va trebui să descărcați sau să transmiteți în flux orice doriți să vizionați sau să redați. Ediția digitală are, de asemenea, o construcție mai subțire și mai ușoară din această cauză, totuși, rețineți că diferența de dimensiune este mică. Ambele console au și un SSD de 825 GB.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>