TikTok ajută elevii să se pregătească pentru Evaluarea Națională

Având în vedere popularitatea platformei de streaming, aplicația TikTok a devenit cel mai bun aliat al elevilor, care îi ajută să se pregătesc pentru Evaluarea Națională de anul acesta. La doar două luni și jumătate de la lansarea proiectului gândit de români, cifrele au înregistrat un interes uriaș din partea grupului țintă.

În cele două luni și jumătate, elevii beneficiază de 12 video-uri educaționale care conțin cele mai importante concepte din limba și literatura română, dezvoltate de echipa #AFostOdată. Potrivit surselor, materialele video au înregistrat peste 1,7 milioane de vizualizări și peste 45.000 de elevi prezenți în timpul sesiunilor de informare.Mai mult decât atât, sesiunile au cuprins fișe de lucru și demonstrații, informațiile fiind transmise într-un mod mai puțin tradițional. 

Proiectul a fost finanțat cu ajutorul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Potrivit statisticilor, cifrele au înregistrat 1.754.430 de vizualizări și peste 70.000 de like-uri din partea urmăritorilor. La acestea s-au adăugat alți 100.000 de participanți din cadrul live-urilor, în care profesorul Bogdan Rațiu și totodată colaboratorul echipei, a răspuns întrebărilor adresate de către elevi. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>