Oculus Quest original va primi streaming wireless Air Link

Utilizatorii Oculus vor beneficia acum de sistemul Air Link, un mod wireless de a juca jocuri VR pe calculator, folosind Quest 2. Dispozitivul este o cască de realitate virtuală dezvoltată de compania Oculus, o divizie a Facebook, lansată pe 21 mai 2019.

Când funcția a fost anunțată inițial, au existat întrebări cu privire la momentul în care setul de primă generație va primi noile îmbunătățiri. În acest context, dintr-o postare cu informații de actualizare tehnologică, Mark Zuckerberg a spus că Air Link va veni în curând. Șeful Facebook a arătat, de asemenea, că poate folosi mai multe ferestre în Oculus Home, care acționează ca un mediu virtual, relatează The Verge. 

Noua actualizare va include, totodată, posibilitatea de a crea un spațiu de joc mai mare, sistemul Guardian fiind actualizat pentru a face față limitelor de 15 m pe 15 m, sau puțin peste 2.400 de metri pătrați. În acest moment, Facebook nu a stabilit când va apărea actualizarea v30, însă compania a spus că nu sunt informații de adăugat la postarea lui Zuckerberg. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>