Cum îți poți transforma telefonul într-un mouse sau touchpad

De-a lungul timpului, specialiștii au făcut diverse experimente cu aplicații menite să faciliteze interacțiunea cu dispozitivele inteligente, însă cea mai recentă funcție descoperită te ajută să-ți transformi telefonul într-un mouse sau touchpad pentru laptopul tău. Noua descoperire poartă denumirea de Remote Mouse și funcționează perfect. 

În teorie, poți cheltui câțiva bani pe Remote Mouse, dar funcțiile cele mai comune de care ai nevoie nu necesită costuri suplimentare. Îți poți instala aplicația pe iPhone sau Android, iar pentru posesorii de iPad, există o versiune creată special. 

Pasul următor Remote Mouse are nevoie de o aplicație de tip server care să ruleze pe sistemul de operare cu Windows, Mac sau Linux. După ce îl instalați, trebuie să acordați permisiunea, în cazul în care se cere, și porniți aplicația pe telefon. Imediat după, vă puteți confrunta cu un tutorial simplist, format dintr-o serie de capturi de ecran, care vin în ajutor cu explicații despre modurile care vă stau la dispoziție în operarea dispozitivului. 

Odată pornită aplicația pentru mobil, aceasta va identifica sistemul în rețeaua locală, prin Wi-Fi sau Bluetooth. După selectare, ecranul telefonului se va transforma într-un touchpad, cu tastatura tradițională în partea de jos a ecranului. Este de menționat faptul că, pentru a obține o performanță sporită, noul „mouse” virtual suportă gesturi cu 2-3 degete. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>