Allview a lansat primul telefon cu cameră Penta al companiei

Producătorul tehnologic a oferit câteva teasere în ultimele luni legate de un nou smartphone cu cameră Penta în spate. Este vorba despre Allview Soul X8 Pro care sosește cu un design elegant și cu ecran de dimensiuni mai mari. Mai mult decât atât, alături de noul telefon, au fost lansate și căștile true wireless Soul AV1, care au integrat un sistem ce permit controlul telefonului fără atingere, fiind singurul asistent vocal în limba română. 

Designul exterior este construit din sticlă, atât pe față, cât și pe spate, fiind completat de o ramă metalică. Telefonul cântărește 205 grame, iar clienții se pot bucura de un ecran de tip TFT LTPS care măsoară 6.67 inci în diagonală. Mai mult decât atât, dispozitivul este oferit cu o rezoluție Full HD+  și protecție Gorilla Glass 3. 

Noul Soul X8 Pro vine echipat cu un un procesor octa-core, Helio G90T, însă va fi oferit într-o singură versiune, cu 128 GB de stocare și 6 GB de memorie. Telefonul pune la dispoziție și un slot pentru cardurile MicroSD cu o capacitate de până  la 256 GB. 

Clienții se pot bucura de o camera selfie de 32 MP, iar în spate, există un setup Penta care include o cameră principală de 64 MP. Dispozitivul filmează în versiune 4K și folosește tehnologia Quad Pixel, pentru a captura imagini la o calitate de 16 MP. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>