Apple vine cu o tehnologiei de îngrijire a persoanelor vârstnice

Noile funcții de sănătate vor fi disponibile pentru toți utilizatorii de iPhone. La Conferința anuală a dezvoltatorilor mondiali de la Apple din acest an (WWDC ), gigantul tehnologic a anunțat două mari instrumente care ar putea fi deosebit de utile pentru adulții în vârstă: stabilitatea mersului pe jos și capacitatea de a partaja date de sănătate cu membrii familiei, ar putea fi deosebit de utile pentru adulții în vârstă, relatează The Verge.  

Noua funcție Apple de stabilizare a mersului folosește valori cum ar fi viteza de mers, lungimea pasului și timpul în care ambele picioare sunt în contact cu solul pentru a monitoriza cât de stabil este utilizatorul. Este de menționat faptul că noua caracteristică poate fi măsurată doar pe iPhone, nu pe un Apple Watch, deoarece unele valori trebuie să fie calculate cât mai aproape de șold, astfel că un dispozitiv situat într-un buzunar sau o geantă funcționează cel mai bine. 

Apple Watch are deja o funcție de detectare a căderilor care poate determina utilizatorii să apeleze serviciile de urgență sau să efectueze automat un apel dacă se află într-o stare de imobilitate timp de un minut. Noua caracteristică iPhone se concentrează pe predicție, mai degrabă decât pe răspuns, astfel că poate spune oamenilor dacă merg în mod constant și poate emite o alertă în cazul unui risc crescut de cădere. 

Apple spune că sistemul se bazează pe datele colectate în timpul unui studiu clinic care a inclus peste 100.000 de participanți de toate vârstele. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>