Tinder lansează o nouă funcție pentru utilizatorii săi

Cea mai populară aplicație de dating din lume adaugă o nouă funcție pentru utilizatorii săi. Reprezentanții platformei se așteaptă la o creștere a numărului de descărcări ale aplicației în perioada următoare, optimism generat de campaniile de vaccinare care au permis țărilor să renunțe la o parte dintre restricții. 

Tinder anticipează pentru perioada următoare mai multe interacțiuni în mediul online, care se pot materializa și în realitate. Acum, utilizatorii își pot încărca contactele de pe telefon pentru a selecta anumite persoane pe care ar prefera să nu le vadă în aplicație. Potrivit unui sondaj comandat de Tinder, 40% dintre utilizatori au găsit un fost partener în aplicație, 24% au întâlnit un membru al familiei și unul din 10 chiar și-a întâlnit profesorul.

Noua caracteristică vizează siguranța utilizatorului. De exemplu, dacă cineva a întâlnit anterior o figură abuzivă sau nu dorește interacțiunea cu anumite persoane, are acum la dispoziție un instrument care îi oferă intimitate și protecție, blocându-i direct pe Tinder. 

Pentru a utiliza funcția, accesați meniul Setări și selectați „Blocați contactele”, apoi acordați permisiunea aplicației. Va trebui să selectați fiecare persoană pe care doriți să o blocați în fila „Contacte”, apoi atingeți „Blocați contactele”. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>