Apple a planificat un eveniment dedicat viitoarei funcții pentru Apple Music

Potrivit unui videoclip încărcat pe Apple Music ca teaser, gigantul tehnologic va difuza un eveniment special numit „Introducing Spatial Audio” care, deși nu apare în programul Conferinței dezvoltatorilor mondiali, a fost programat pentru a se desfășura astăzi.

Anunțul vine imediat după presupusa concluzie a mult așteptatului keynote ET 1PM ET de la lansarea WWDC online din acest an, unde se așteaptă ca gigantul american să își dezvăluie actualizările anuale pentru fiecare dintre sistemele sale de operare. Mai târziu, în această după-amiază, Apple va susține prezentarea obișnuită care se concentrează mai mult pe dezvoltatori decât pe procedura de deschidere și abordează diferite aspecte tehnice ale platformelor companiei. 

Apple a anunțat luna trecută audio spațială pentru Apple Music, alături de adăugarea de fișiere fără pierderi la serviciul de streaming. Spatial Audio oferă artiștilor oportunitatea de a crea experiențe audio captivante pentru fanii lor cu sunet și claritate cu adevărat multidimensionale. Abonații Apple Music vor putea asculta, de asemenea, peste 75 de milioane de melodii în Lossless Audio, modul în care artiștii le-au creat în studio. Aceste noi funcții vor fi disponibile pentru abonații Apple Music începând cu luna viitoare fără costuri suplimentare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>