Sony lansează controlerul de efecte muzicale care detectează mișcarea

În sine, dispozitivul Motion Sonic este o capsulă mică care poate fi introdusă în brățări din cauciuc de formă diferită. Există o bandă care se atașează la încheietura mâinii pentru cazuri de utilizare, cum ar fi să cântatul la chitară, iar alta se înfășoară în spatele mâinii și este mai potrivită pentru cântatul la taste. 

Ceea ce face de fapt este să vă permită să legați mișcările mâinii cu efecte muzicale specifice. De exemplu, îl puteți seta pentru a adăuga un efect de întârziere atunci când mutați degetele de la stânga la dreapta sau pentru a îndoi înălțimea în timp ce vă rotiți încheietura. Aceste efecte sunt create și salvate pe o aplicație iOS, apoi trebuie să vă conectați iPhone-ul la un instrument cu o interfață audio. (The Verge)

Sony a început să lucreze la acest proiect ceva mai vreme, încercând o versiune timpurie în 2017. La scurt timp, producătorul a dezvăluit un interviu cu designerul și directorul de artă al acestui prototip care a atribuit ideea inițială unui inginer numit Heesoon Kim. Campania Motion Sonic Indiegogo îl listează acum pe Kim ca lider al proiectului, citându-l: „Cred că putem crea divertisment nemaivăzut până acum cu Motion Sonic și sunt atât de încântat să creăm o nouă cultură”. 

Majoritatea proiectelor sale, printre care și aparatul de aer condiționat portabil Reon Pocket, au fost limitate la propriul său site First Flight din Japonia. Acum, când Motion Sonic este pe Indiegogo, Sony îl va livra în SUA, dar și pe piața sa internă. Primele 400 de unități se vor vinde cu 218 de dolari. Produsul este programat să fie livrat în martie anul viitor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>