Samsung anunță că va lansa diferite dimensiuni ale monitorului său inteligent de tip TV

Gama de monitoare inteligente Samsung se extinde, astfel că linia companiei de afișaje smart alimentate de Tizen include acum un model 4K M7 de 43 inci, precum și un M5 1080p de 24 inci, marcând cele mai mari și mai mici monitoare inteligente care vor fi scoase la vânzare.

Potrivit unui articol publicat în The Verge, gigantul tehnologic a introdus Smart Monitorul anul trecut și îl descrie ca fiind un afișaj „pentru toate”, conceput atât pentru muncă, cât și pentru divertisment. Ecranele au difuzoare încorporate și funcționalitate smart TV prin intermediul platformei Samsung Tizen, ceea ce înseamnă că puteți rula aplicații video precum Netflix direct pe dispozitiv. 

Seria M7 include acum opțiuni 4K de 43 și 32 de inci, în timp ce seria M5 utilizează panouri 1080p și este disponibilă în dimensiuni de 24 inci, 27 inci și 32 inci. Samsung introduce, de asemenea, o versiune albă a monitorului inteligent M5 de 27, respectiv 32 de inci și a anunțat încă prețurile pentru noile modele vor fi dezvăluite ceva mai târziu. Pentru cei care vor să aibă un punct de reper, compania a lansat un M7 de 32 de inci în Statele Unite la prețul de 400 de dolari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>