Oamenii licitează milioane de dolari pentru o călătorie cu capsula echipajului suborbital Blue Origin

Potrivit unui articol publicat în The Verge, oamenii bogați primesc un loc sigur la bordul capsulei echipajului New Shepard, supranumit capsula RSS First Step Crew, licitând până la 2,8 milioane de dolari pentru o experiență de zece minute la marginea spațiului.

Compania a declarat printr-un comunicat de presă că prima rundă a licitației a avut loc în cursul săptămânii trecute și a atras peste 5.200 de ofertanți din 136 de țări. De miercuri dimineață, când a început faza de licitație deschisă, organizatorii au dezvaluit cea mai mare ofertă, de 1,4 milioane de dolari care a crescut la 2,8 milioane în după-amiaza din aceeași zi. Veniturile rezultate din urma licitație vor fi destinate misiunilor de viitor ale companiei Blue Origin.

Compania nu a dezvăluit prețul unui bilet pentru un singur loc, însă prin această licitație, își poate face o idee despre cine sunt potențialii clienți și cât sunt dispuși să plătească. Ariane Cornell, directorul de vânzări pentru astronauții Blue Origin, a explicat la începutul acestei luni că „cei mai activi ofertanți vor fi foarte clari în ceea ce privește radarul nostru, așa că atunci când vom deschide biletele respective, vom ști pe cine să conectăm. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>