Google Maps vine cu schimbări majore bazate pe inteligența artificială

Deși în 2020 conferința anuală pentru dezvoltatorii Google a fost anulată din cauza pandemiei, ediția de anul acesta a revenit sub forma unui eveniment virtual. Google IO s-a desfășurat pe parcursul a trei zile, unde directorii companiei și managerii de proiect au prezentat pe rând noi funcții de software, instrumente alimentate de AI și un stand prototip video pentru teleconferințe hiperrealiste. 

Aproximativ 1 miliard de oameni din fiecare colț al lumii folosesc Google Maps în fiecare lună, iar potrivit rapoartelor furnizate de Liz Reid, directorul de inginerie de la Mountain View Giant, toată lumea ar trebui să observe că performanțele aplicațiilor de navigație s-au îmbunătățit vizibil. 

Deși Google Maps a introdus peste 100 de actualizări bazate pe inteligența artificială, vor exista cinci schimbări majore. În urma unei colaborări cu Școala de Transport de la Virginia Tech, gigantul tehnologic a propus un mecanism care permite șoferilor să evite frânarea frecventă din cauza blocajelor de trafic. Pentru crearea funcției, va fi utilizată o combinație de rețele neuronale și date despre trafic. 

„De fiecare dată când obții un traseu în Maps, calculăm mai multe rute către destinația ta pornind de la o sumedenie de factori, precum câte benzi sunt pe o anumită stradă sau autostradă sau cât de direct este traseul”, a explicat Oren Naim, directorul de produs responsabil de Google Maps. (PlayTech). 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>