Cum funcționează Android 12 beta, noul sistem de operare de la Google

Noul sistem de operare Android 12 beta este acum disponibil. În cadrul ediției Google I/O, de anul acesta, oficialii gigantului tehnologic au dezvăluit informații despre mai multe proiecte la care au lucrat în ultimul timp, printre care se află și cea mai recentă versiunea a sistemului de operare. 

Particularitățile noului sistem de operare sunt disponibile pentru testare pe dispozitive create de nu mai puțin de 12 producători, inclusiv Google, Nokia, TCL, Asus, OnePlus, Oppo și Xiaomi. Android 12 beta include modificări de interfață semnificative, ceea ce duce la o distanțare majoră comparativ cu versiunea anterioară Android 11. 

Noul limbaj de design la care au apelat inginerii Google este intitulat Material You și ar trebui să se reflecte în majoritatea produselor software create de compania americană. Ideea finală este ca interfața telefonului tău să fie semnificativ mai personalizabilă.

Noul limbaj de proiectare utilizat de inginerii Google se numește Material You și ar trebui să se reflecte în majoritatea software-urilor create de gigantul american. Noua tehnologie a fost gândită pentru ca  interfața telefonului tău să fie semnificativ mai personalizabilă..

Google insistă asupra faptului că tema cromatică de pe telefon se va modifica în funcție de culoarea principală a fotografiei de fundal. De exemplu, dacă alegi o imagine în nuanțe de verde, culoarea va fi transpusă imediat pe fiecare colț al meniului. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>