Samsung Display prezintă o nouă tehnologie pliabilă și flexibilă

Samsung Display este prima companie care prezintă noi concepte pentru ecrane pliante și glisante. SamMobile, platforma online care oferă utilizatorilor săi știri și informații despre dispozitivele mobile Samsung, a văzut conceptele prezentate ca parte a unei expoziții virtuale Display Week, inclusiv un afișaj mobil „multi-pliabil” și un ecran mare de 17 inci. 

Potrivit unui articol publicat pe The Verge, conceptul pliabil „S” vine cu un design bi-fold care se deschide la o dimensiune maximă de 7.2 inci, similar cu Galaxy Z Fold 2. Există, de asemenea, un afișaj mobil glisant, asemănător cu prototipul rulabil pe care LG l-a prezentat la începutul acestui an, înainte de a renunța la producția telefoanelor inteligente.

Samsung Display este o divizie a Samsung Electronics care produce panouri OLED pentru dispozitivele companiei, dar și pentru alți producători de tehnologie de consum.

Deși multe alte concepte ar putea ajunge în gama de produse Samsung, nu este nimic confirmat sau garantat. Compania nu s-a sfiit să adopte tehnologia pliabilă, însă este prea devreme să vedem dispozitivele pliabile pe rafturile din magazin. Samsung Display și-a prezentat propriile concepte și spune că va aduce unul pe piață anul acesta . 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>