Amazon intenționează să cumpere studiourile MGM cu 9 miliarde de dolari

MGM este unul dintre cele mai faimoase studiouri de la Hollywood, având în spate o istorie de aproape un secol, iar potrivit presei internaționale, Amazon vrea să-l cumpere cu 9 miliarde de dolari. Noua achiziție ar oferi serviciului de streaming Prime al gigantului tehnologic acces la un vast catalog de conținut iconic. 

Rapoartele vin la doar câteva ore după ce compania de telecomunicații AT&T a fost de acord să combine unitatea WarnerMedia cu Discovery într-o afacere pentru a crea un nou gigant de streaming. Studiourile MGM au un catalog vast de filme și emisiuni de televiziune care acoperă ultimele zece decenii, până în Epoca de Aur a Hollywood-ului și până în prezent. 

Amazon și MGM nu au oferit încă declarații oficiale, însă se știe că studioul deține unele dintre cele mai mari filme din toate timpurile, inclusiv Ben-Hur și Vrăjitorul din Oz, iar printre producțiile mai recente, se numără franciza filmului James Bond și seria TV The Handmaid’s Tale.

Recent a fost anunțat un acord de colaborare între Amazon și gigantul de film Warner Bros,  care deține francizele Harry Potter și Batman, show-uri de gătit și diferite seriale științifice. 

HBO și HBO Max, deținute de WarnerMedia, au acum în jur de 64 de milioane de abonați în întreaga lume, cu seriale de succes precum, Game of Thrones și Succession, însă se confruntă cu rivali puternici, cum ar fi serviciul de streaming Netflix, care are 208 milioane de abonați, și Disney +, care are peste 100 de milioane. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>