Xbox testează opțiuni de chat accesibile, cum ar fi transcrierea și sinteza vocală

Microsoft a anunțat noi funcții de chat, printre care transcrierea și sinteza vocală, cu scopul de facilita comunicarea pe platformă. Funcțiile sunt în prezent testate prin intermediul programului Xbox Insider, potrivit unui articol publicat de The Verge.

Transcrierile automate din chatul vocal vor fi afișate într-o nouă fereastră, alături de un indicator care îți indică dacă mesajul a fost tastat sau rostit cu voce tare. Acest nouă funcție ar putea veni în ajutorul persoanele cu deficiențe de auz să participe la chat, chiar dacă ceilalți utilizatori vorbesc în loc să scrie. 

Funcția de sinteză vocală citește mesajele tastate de către utilizatori, iar aceștia pot alege dintr-o listă de voci pentru a-și personaliza mesajul transmis celorlalți. La începutul acestui an, Microsoft a creat programul Xbox Adaptive Controller pentru a ajuta dezvoltatorii să facă jocuri mai accesibile și pentru a oferi utilizatorilor cu o gamă largă de abilități motorii. 

Puteți utiliza noile funcții fără a trimite datele de voce către Microsoft. Tehnologiile gigantului american de recunoaștere a vorbirii bazate pe cloud oferă o recunoaștere mai bună decât cea a vorbirii bazată pe dispozitivele obișnuite. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>