Clubhouse lansează o nouă aplicația pentru Android

Aplicația audio live Clubhouse va începe să introducă o versiune de test a aplicației sale pentru utilizatorii de Android Google din Statele Unite, începând cu mijlocul acestei luni, a declarat compania în contextul unei potențiale extinderi de piață.

A fost disponibilă numai pentru utilizatorii de dispozitive Apple și prin invitație, iar potrivit rapoartelor, a crescut în popularitate la începutul acestui an pe unele piețe, dar mai ales în China, după ce miliardarul Elon Musk și alții au apărut în chat-urile audio. 

Însă, după atingerea maximului în februarie cu 9,6 milioane de descărcări, statisticile au înregistrat o scădere de până la 2,7 milioane în martie și apoi la 900.000 în aprilie, lucru ce a stârnit întrebări cu privire la viabilitatea sa pe termen lung. 

Reuters anunță că lansarea mult anticipată a Androidului se așteaptă să ajungă la mai mulți utilizatori noi de la nivel global. Versiunea va ajunge mai întâi pe mai multe piețe vorbitoare de limba engleză, apoi apoi în restul regiunilor din lume. 

Clubhouse se va confrunta cu o nouă serie de produse audio de la Facebook, inclusiv camere audio live și o modalitate prin care utilizatorii pot găsi și reda podcasturi programate. Potrivit lui Mark Zuckerberg, directorul executiv al platformei de socializare, lansarea noilor dispozitive va avea loc undeva în luna aprilie a anului viitor. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>