Apple iPhone 13 va avea o cameră mai mare și dimensiuni mai groase

Noul iPhone 13 care urmează să fie lansat anul acesta va fi mai ușor și mai gros decât versiunea anterioară din punct de vedere al dimensiunilor, potrivit zvonurilor. În plus modelul va fi oferit cu o cameră ceva mai mare și cu lentile performante care ies în evidență. 

În timp ce dispozitivele iPhone 12 și iPhone 12 Pro au o grosime de 1,5 mm până la 1,7 mm, se zvonește că iPhone 13 are o dimensiune a aparatului de fotografiat de 2,51 mm. Pe de altă parte, iPhone 13 Pro va avea o cameră cu grosime de 3,65 mm, iar obiectivele individuale care ies în relief vor sta mai aproape de o poziție de culoare, similar cu designul iPad Pro 2020. 

Apple schimbă, de asemenea, dimensiunea totală a bump-ului camerei, o schimbare care va fi cea mai notabilă pe iPhone 13 Pro, se arată într-un raport. Se zvonește că gigantul tehnologic va aduce stabilizarea schimbării senzorilor atât pe camerele principale, cât și pe cele ultrawide ale noilor modele iPhone 13 Pro, ceea ce ar trebui să explice designul ieșit în relief din al camerei de dimensiuni mai mari.

Compania a dat de înțeles că va încerca schimbarea senzorului pe toate modelele din gama iPhone 13. Anul trecut, numai iPhone 12 Pro Max a primit funcția de stabilizare a senzorului. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>