Apple anunță că pregătește scena pentru un nou val de tehnologii revoluționare

Producătorul a declarat că va oferi companiei de tehnologie optică II-VI din Pennsylvania 410 milioane de dolari din fondul său avansat de fabricație. Directorul executiv de la Apple, Tim Cook, a scris pe Twitter că tehnologia companiei ajută la alimentarea modului FaceID, Memoji și portret Apple. Această ultimă investiție ar putea indica intenția de colaborare la scară largă a gigantului tehnologic cu AR și VR. 

De asemenea, compania produce lasere care sunt utilizate în scanerul LIDAR găsit în iPhone 12 Pro și iPad Pro, tehnologie pe care Apple o promovează ca fiind cheia experiențelor de realitate augmentată. Un alt producător de componente și subsisteme de comunicații optice, Finisar, a primit 390 milioane de dolari din fondul Apple în 2017, imediat după ce a fost anexată de compania II-VI din Pennsylvania. 

Într-o declarație oficială, Tim Cook a declarat public că AR este „extrem de importantă” pentru viitorul Apple, iar II-VI produce dispozitive care ajută computerele să vadă lumea în 3D. Astfel, banii ar putea ajuta la dezvoltarea unei versiuni mai avansate a tehnologiei deja găsite pe dispozitivele Apple, posibil pentru căștile de realitate mixtă. 

Comunicatul de presă precizează că II-VI va utiliza fondurile pentru a extinde capacitatea de producție, pentru a crea locuri de muncă și pentru a „accelera livrarea de componente viitoare pentru iPhone”. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>