Samsung confirmă lansarea noului Galaxy A82 5G

Deși telefonul nu a fost încă dezvăluit oficial, gigantul tehnologic a menționat numele noului dispozitiv Galaxy A82 5G pe pagina sa de urmărire a actualizărilor de software. Cu puțin timp în urmă, Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy Quantum 2 în Coreea de Sud și se așteaptă să ajungă pe piața globală sub numele Galaxy A82 5G.

Compania a listat deja dispozitivul ca un telefon eligibil pentru actualizări trimestriale de securitate și, mergând după informațiile dezvăluite, noul Galaxy A82 5G va avea un ecran Super AMOLED Infinity-O de 6.7 inci cu rezoluție QHD+. De asemenea, telefonul vine dotat cu un cititor de amprente cu ultrasunete și difuzoare stereo. 

Telefonul va fi lansat cu Android 11 și se așteaptă să fie echipat cu un procesor Snapdragon 855+, 6 GB RAM, 128 GB stocare internă și un slot pentru card microSD. In plus, Galaxy A82 5G ar putea avea o cameră selfie de 10MP și una cu trei senzori orientată spre spate. 

Se așteaptă ca telefonul să accepte înregistrarea video 4K 30 fps folosind camera din spate și, totodată, ar putea include, pe langa alte caracteristici, GPS, 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, NFC, port USB Type-C și o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25W. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>