Samsung a lansat un nou televizor de gaming cu HDR10+ și refresh rate de 120Hz

Gigantul tehnologic a lansat noul televizor de gaming din seria QX2. În prezent, compania sud-coreeană vinde dispozitive pe piața chineză, însă nu există niciun motiv pentru care acestea să nu-și poată găsi drumul și pe continentul european. De câțiva ani, Samsung preferă să își lanseze mai întâi produsele în China, înainte ca producătorii să le introducă pe alte piețe. 

Seria de televizoare QX2 vine în trei modele: de 75 inci, respectiv 65 inci și 55 inci, toate având panouri QLED care tind să devină mai luminoase decât omologii lor OLED. Toate televizoarele QX2 sunt de 4K, rulează nativ până la 120 Hz și, în plus, acceptă tehnologiile AMD FreeSync Premium și VRR.

Prețul noului televizor Televizorul Samsung QX2 este de 1.069 dolari pentru versiune de 55 inch, 1.374 dolari pentru modelul de 65 inch și ajunge până la aproximativ 2290 dolari pentru modelul care măsoară 75 inci.

Noul produs de la Samsung a fost creat în special pentru iubitorii de jocuri video și este disponibil la precomandă cu o pereche de căști wireless cadou. De asemenea, este oferit cu 1x TV Box Tencent Aurora și cu un voucher de 45 dolari pentru achiziții virtuale.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>