Sony a vândut aproximativ 7,8 milioane de console PS5

Potrivit statisticilor din ultimul raport de venituri Sony, compania japoneză a înregistrat vânzări de circa 7,8 milioane de console PlayStation 5 începând cu 31 martie. Numărul de abonați PlayStation Plus a ajuns la  47,6 milioane, reprezentând o creștere de 14,7% de la an la an. 

The Verge dezvăluie că cifrele din al patrulea trimestru în ceea ce privește vânzările PlayStation aduc activitatea globală la un profit operațional total de 3,14 miliarde de dolari pentru registrul financiar din 2020, ceea ce înseamnă un record pentru companie.

Potrivit ultimului raport al câștigurilor, Sony a livrat 4,5 milioane de unități PS5 în întreaga lume până la sfârșitul anului trecut, asta însemnând că aproximativ 3,3 milioane de unități au fost livrate din ianuarie până în martie. 

Potrivit presei americane, PlayStation 5 este cea mai rapid vândută consolă de jocuri din istoria Statelor Unite. Chiar și după șase luni de la lansare este dificil să intri în posesia unui PS5, având în vedere că cererea depășește cu mult oferta. 

În plus, Sony a livrat un milion de console PS4 în ultimul trimestru, aducând numărul actual la 115,9 milioane de unități, însă cifra a scăzut cu 28,6% față de cele 1,4 milioane înregistrate în anul precedent. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>