Apple anunță reduceri pentru modelele MacBook

În prezent, există mai multe configurații și diverse modele de MacBook disponibile pentru cumpărare, inclusiv cele echipate cu noul procesor M1, astfel că cei care vor să intre în posesia unui nou dispozitiv Apple au la dispoziție o gamă variată de oferte. 

Apple anunță reduceri semnificative pentru cele mai recente modele MacBook, dar vine cu oferte și pentru computerul mini Mac. Alternativ, achiziționarea produselor recondiționate sunt un alt mod de a economisi bani pe un computer Apple. 

Magazinul cu produse recondiționate de la Apple oferă o garanție completă de un an la toate dispozitivele și are, în general, reduceri de la 15 la 20% din prețul unui model nou. De asemenea, clienții care se orientează spre acest tip de achiziție pot găsi produse Apple la reduceri și pe Amazon sau Best Buy. 

La fel ca MacBook Air și MacBook Pro 13, versiunea Mini este echipată cu noul procesor Apple M1 și poate fi achiziționat de la 699 de dolari, însă prețul variază în funcție de configurația RAM și de memoria de stocare. 

Cel mai accesibil computer desktop Mac de la Apple este acum alimentat de cipul M1 personalizat. Acesta vine cu 8 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare în modelul său de bază, dar poate fi configurat cu până la 16 GB RAM și 2 TB stocare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>