Netflix este in declin, insa HBO isi creste numarul de abonati

Potrivit rezultatelor financiare ale companiei, Netflix a inregistrat o scadere substantiala a numarului de abonati din primul trimestru al acestui an, totalizand doar 3,98 milioane de clienti, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2020, cand s-a bucurat de cei 16 milioane de noi abonati. 

In timp ce abonamentele Netflix continua sa creasca intr-un ritm tot mai lent, rivalii de la HBO se bucura de un inceput de an promitator. HBO Max a adunat in primele trei luni ale anului, aproximativ 3 milioane de abonati, crescand asteptarile investitorilor.

Potrivit companiei, HBO isi va aduna curand tot continutul din zona online intr-un singur serviciu ce va purta denumirea de HBO Max. Deocamdata, platforma HBO Max a fost lansata doar pe continentul american si urmeaza sa fie extins in Europa in al doilea trimestru al acestui an. 

Statisticile arata ca toate platformele din cadrul HBO au inregistrat impreuna o crestere de la inceputul anului cu circa 41,5 milioane, asta insemnanad peste 44,2 milioane de abonati, iar o contributie semnificativa a avut-o noul serviciu HBO Max care a anuntat deja ca is va lansa toate filmele din 2021 atat pe platformele de streaming, cat si in cinematografie. 

De cealalta parte, Netflix anunta ca va investi peste 17 miliarde de dolari in continut, pentru anul fiscal 2021, o suma mult mai mare, avand in vedere ca anul trecut s-au cheltuit 11,7 miliarde de dolari.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>